صبح امروز 11 شهريور جلسه كارگروه ارد و نان استان در سالن جلسات دفتر معاون هماهنگي امور اقتصادي استاندار لرستان به رياست مهندس گودرز اميري معاون هماهنگي امور اقتصادي استانداري لرستان وبا حضور مهندس منصوري مديركل امور اقتصادي استانداري و تعدادي از مديران دستگاههاي اجرايي استان برگزار گرديد.
در اين جلسه مهندس رضا پيري عالم مديرگروه بهداشت محيط معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشكي به نمايندگي از معاونت بهداشت در اين جلسه حضور داشت و گزارشي در خصوص اقدامات انجام شده در راستاي كارگروه ارد و نان براي حاضرين جلسه ارائه داد.
وي اظهار داشت: واحدهاي صنفي خبازي به عنوان مراكز حساس تهيه و توزيعمواد غذايي بطور ماهيانه توسط بازرسان بهداشت محيط در سراسر استان از نظر معيارهاي بهداشت فردي ،ابزار كار،بهسازي و بهداشتي مورد بازديد قرار مي گيرند.
پيري عالم افزود:ارائه اموزش بهداشتي لازم به متصديان و كارگران اين واحد صنفي ،مقررات بهداشتي مربوطه در مورد متخلفين مربوطه اعمال مي گرددهمچنين ميزان ph خمير و نمك خمير خبازي ها با دستگاههاي پرتابل بازرسي بهداشتي مواد غذايي توسط بازرسان بهداشت محيط كنترل مي گردد.
مديرگروه بهداشت محيط استان در پايان خاطر نشان كرد:علاوه بر بازرسان ادارات صنعت معدن و تجارت استان ،تعزيرات حكومتي وديگر دستگاههاي اجرايي استان اقدامات كنترلي و نظارتي بر اين واحدهاي صنفي در سطح استان انجام مي شود.
|