واحد پيشگيري و مبارزه با بيماريهاي مركز بهداشت استان لرستان در مورخ 23/3/94 به منظور ارتقاء سطح علمي مديران وكارشناسان برنامه بيماريهاي قابل انتقال از آب و غذا و مسئولين كنترل عفونت بيمارستاني و همچنين مربيان بيماريها درآموزشگاه بهورزي ، در سالن اجتماعات معاونت بهداشتي، كارگاه يك روزه مديريت بيماريهاي قابل انتقال از آب و مواد غذايي را برگزار نمودند.
هدف از اين كارگاه بهبود كشف ، ثبت و گزارش موارد مشكوك به بيماري هاي قابل انتقال از آب و غذا در استان و كاهش ابتلا و همچنين مرگ و مير ناشي از اين بيماريها و گزارش به هنگام طغيان بيماريها بود.
همچنين مطالب جامعي در خصوص نظام مراقبت بيماري وبا، علائم باليني، تشخيص آزمايشگاهي و درمان بيماري وبا، نحوه برخورد با بيماريهاي اسهالي در كودكان، علائم باليني تشخيص و درمان تب تيفوئيد ، اسهال خوني ، هپاتيت A ومديريت بيماريهاي منتقله از آب و غذا، توسط مديرگروه مبارزه با بيماريها و كارشناس برنامه بيماريهاي قابل انتقال از آب و غذا و متخصص عفوني و كارشناس ارشد آزمايشگاه ارائه گرديد.
دراين كارگاه آموزشي كه تاساعت 30/17 بطول انجاميد به هر كدام از شهرستانها بمدت 10 دقيقه فرصت داده شد تا عملكرد سال گذشته خود را بصورت پاورپوينت ارائه نمايند.
|