جمعه،07 ارديبهشت 1403 English

معاونت بهداشتي

Lorestan
University of Medical Sciences


   
    • تقدير وتشكردكتر علي اكبر سياري
      كد خبر: 11515
      تاريخ انتشار: ۱۳۹۶/۰۵/۲۴
      تعداد بازديد: 143

      تقدير وتشكردكتر علي اكبر سياري

      يعقوب زاده /خبرنگار

       پيرو بخشنامه شماره 21047/300 د مورخ 95/11/23، همانگونه كه مستحضريد برنامه سلامت نوروزي با هدف حفظ و ارتقاي سطح سلامت مسافران نوروزي و ايمني مواد غذايي در سطح عرضه به منظور كاهش و كنترل بيماري هاي مرتبط با غذا از ابتداي اسفندماه 95 لغايت پانزدهم فروردين ماه سال 1396 اجرا گرديد. از مهمترين اهداف بازرسان بهداشت محيط در طي برنامه كنترل بر سامانه هاي آب شرب ، رستوران ها، هتل ها، مجتمع پذيرايي و اماكن بين راهي، پارك ها، مراكز تفريحي، آرايشگاه هاي زنانه و مردانه، فروشگاه هاي زنجيره اي مواد غذايي و ساير مراكز تهيه و توزيع و اماكن عمومي بوده است. يكي از مشخصه هاي برگزاري اين برنامه در سال جاري به كارگيري تجهيزات سنجش پرتابل با هدف مداخله در محل و اجراي مانور 95/12/15با حضور مقام عالي وزارت، اطلاع رساني عمومي از طريق استوديو سلامت، فعال بودن سامانه بهداشت190 به صورت 24 ساعته و رسيدگي به 9079 مورد شكايات بهداشتي و كشف و ضبط و معدوم سازي بيش از 2150 تن مواد غذايي فاسد و تعطيل شدن 4654 مركز تهيه و توزيع و اماكن متخلف بهداشتي مي باشد. 

      بديهي است دستاوردهاي مذكور بدون حمايت جنابعالي و معاون محترم بهداشت آن دانشگاه ميسر نمي شد لذا از آنجايي كه در خصوص موارد ذيل حائز رتبه گرديده ايد خواهشمند است دستور فرماييد نسبت به اعلام مراتب تقدير و تشكر اينجانب از كليه دست اندر كاران برنامه به خصوص معاون محترم  بهداشتي آن دانشگاه، مدير سلامت محيط و كار، كارشناس مسئول بهداشت محيط و بازرسان بهداشت محيط درگير در اجراي برنامه با درج در پرونده پرسنلي آنان و تشويق مالي و تشويق معنوي اقدام گردد.

      -         رتبه اول در شاخص ثبت بازديد سامانه آبرساني در سامانه جامع مديريت بازرسي در بين دانشگاه هاي همتراز

      -         رتبه اول در شاخص درصد پوشش بازديد اماكن بين راهي در بين دانشگاه هاي همتراز

      -         رتبه اول كشوري در شاخص برداشت نمونه هاي مواد غذايي براساس درصد مراكز عرضه مواد غذايي و رتبه اول همين شاخص در بين دانشگاه هاي همتراز

      -         رتبه دوم كشوري در شاخص درصد پوشش بازديد مراكز تهيه و توزيع و عرضه مواد غذايي حساس و رتبه اول در بين دانشگاه هاي همتراز

      -         رتبه دوم كشوري در شاخص درصد پوشش بازديد اماكن عمومي حساس و رتبه اول همين شاخص در بين دانشگاه هاي همتراز

      -         رتبه دوم كشوري در شاخص ثبت بازديد مراكز تهيه و توزيع و مواد غذايي در سامانه جامع مديريت بازرسي بهداشت محيط و رتبه دوم همين شاخص در بين دانشگاه هاي همتراز

      -         رتبه سوم كشوري در شاخص كشف و ضبط معدوم سازي مواد غذايي به ازاي هر بازديد مراكز عرضه و تهيه و طبخ مواد غذايي و رتبه دوم همين شاخص در بين دانشگاه هاي همتراز

      -         رتبه چهارم كشوري در شاخص پوشش بازديد مراكز عرضه قليان و رتبه سوم در همين شاخص در بين دانشگاه هاي همتراز

      -         رتبه چهارم در شاخص بازديد انجام شده بازاي هر نفر در بين دانشگاه هاي همتراز

      -         رتبه اول در كل فعاليت در بين دانشگاه هاي همتراز

       

       

       
       

       

       

       

        


       

       

       

       

       

       

       

      ارسال به فيسبوك   ارسال به دنباله   ارسال به بالاترين   ارسال به كلوب



دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي، درماني استان

لرستان

تعداد بازدید: 28543336 آخرین به روزرسانی: 04 ارديبهشت 1403

 مقالات articles  2018  2017  2016  2015  2014 

سئوالات متداول
بيانيه حريم خصوصي
 بيانيه توافق سطح خدمات
راهبرد مشاركت دستگاه
IT
eprints

.

Page created in 0.50921487808228 seconds.
memoryUsage : 6943Kb