شير
ميكروب تب مالت در اثر حرارت مناسب از بين مي رود.
پس شير محلي را قبل از مصرف بايد جوشاند
توجه با اين نكته لازم است كه :
شير بعد از رسيدن به نقطه جوش وغل زدن 3 تا 5 دقيقه بجوشد.
3 تا 5 دقيقه معادا فرستادن 60 صلوات است
پنير
براي تهيه پنير بهتر است از شير جوشيده شده استفاده شود.
در غير اينصورت اگر از شير خام براي تهيه پنير استفاده ميشود بايد پنير توليد شده را به مدت حداقل 3 ماه در آب نمك ./.17 گذاشت وبعدا به مصرف برسد.
از حل كردن 170 گرم نمك در يك ليتر آب ، آب نمك 17./. توليد ميشود
|