شنبه،11 فروردين 1403 English

معاونت بهداشتي

Lorestan
University of Medical Sciences


   
    • دو نكته مهم در خصوص تب مالت (بروسلوز)
      كد خبر: 13862
      تاريخ انتشار: ۱۳۹۷/۰۴/۱۷
      تعداد بازديد: 715

      دو نكته مهم در خصوص تب مالت (بروسلوز)

       شير

      ميكروب تب مالت در اثر حرارت مناسب از بين مي رود.

      پس شير محلي را قبل از مصرف بايد جوشاند

      توجه با اين نكته لازم است كه :

      شير بعد از رسيدن به نقطه جوش وغل زدن 3 تا 5 دقيقه بجوشد.

      3 تا 5 دقيقه معادا فرستادن 60 صلوات است

      پنير

      براي تهيه پنير بهتر است از شير جوشيده شده استفاده شود.

      در غير اينصورت اگر از شير خام براي تهيه پنير استفاده ميشود بايد پنير توليد شده را به مدت حداقل 3 ماه در آب نمك ./.17 گذاشت وبعدا به مصرف برسد.

       

      از حل كردن 170 گرم نمك در يك ليتر آب ، آب نمك 17./.  توليد ميشود

       

      ارسال به فيسبوك   ارسال به دنباله   ارسال به بالاترين   ارسال به كلوب



دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي، درماني استان

لرستان

تعداد بازدید: 28543263 آخرین به روزرسانی: 08 فروردين 1403

 مقالات articles  2018  2017  2016  2015  2014 

سئوالات متداول
بيانيه حريم خصوصي
 بيانيه توافق سطح خدمات
راهبرد مشاركت دستگاه
IT
eprints

.

Page created in 1.1552200317383 seconds.
memoryUsage : 6863Kb