شنبه،08 ارديبهشت 1403 English

معاونت بهداشتي

Lorestan
University of Medical Sciences


   
    • برگزاري نشست كارگروه آرد و نان استان
      كد خبر: 14185
      تاريخ انتشار: ۱۳۹۷/۰۶/۱۱
      تعداد بازديد: 104

      برگزاري نشست كارگروه آرد و نان استان

      صبح امروز  11  شهريور جلسه كارگروه ارد و نان استان در سالن جلسات دفتر معاون هماهنگي امور اقتصادي استاندار لرستان به رياست مهندس گودرز اميري معاون هماهنگي امور اقتصادي استانداري لرستان  وبا حضور مهندس منصوري مديركل امور اقتصادي استانداري و تعدادي از مديران دستگاههاي اجرايي استان برگزار گرديد.

      در اين جلسه مهندس رضا پيري عالم مديرگروه بهداشت محيط معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشكي به نمايندگي از معاونت بهداشت در اين جلسه حضور داشت و گزارشي در خصوص اقدامات انجام شده در راستاي كارگروه ارد و نان براي حاضرين جلسه ارائه داد.

      وي اظهار داشت: واحدهاي صنفي خبازي به عنوان مراكز حساس تهيه و توزيعمواد غذايي بطور ماهيانه توسط بازرسان بهداشت محيط در سراسر استان از نظر معيارهاي  بهداشت فردي ،ابزار كار،بهسازي و بهداشتي مورد بازديد قرار مي گيرند.

      پيري عالم افزود:ارائه اموزش بهداشتي لازم به متصديان و كارگران اين واحد صنفي ،مقررات بهداشتي مربوطه در مورد متخلفين مربوطه اعمال مي گرددهمچنين ميزان  ph خمير و نمك خمير خبازي ها با دستگاههاي پرتابل بازرسي بهداشتي مواد غذايي توسط بازرسان بهداشت محيط كنترل مي گردد.

      مديرگروه بهداشت محيط استان در پايان خاطر نشان كرد:علاوه بر بازرسان ادارات صنعت معدن و تجارت استان ،تعزيرات حكومتي وديگر دستگاههاي اجرايي استان اقدامات كنترلي و نظارتي بر اين واحدهاي  صنفي  در سطح استان انجام مي شود.

      ارسال به فيسبوك   ارسال به دنباله   ارسال به بالاترين   ارسال به كلوب



دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي، درماني استان

لرستان

تعداد بازدید: 28543336 آخرین به روزرسانی: 04 ارديبهشت 1403

 مقالات articles  2018  2017  2016  2015  2014 

سئوالات متداول
بيانيه حريم خصوصي
 بيانيه توافق سطح خدمات
راهبرد مشاركت دستگاه
IT
eprints

.

Page created in 0.6044180393219 seconds.
memoryUsage : 6866Kb