در روز يكشنبه مورخ هيجدهم شهريور كارگاه آموزشي نمونه برداري از مواد غذايي و نحوه ثبت و پيگيري نتايج در سامانه جامع مديريت بازرسي مركز سلامت محيط و كار با حضور كارشناس محترم شركت مكث بين الملل و رئيس گروه و كارشناس مسئول برنامه بهداشت مواد غذايي استان براي كارشناسان مسئول ، كارشناسان برنامه بهداشت مواد غذايي و مربيان بهداشت محيط آموزشگاه هاي بهورزي سراسر استان در سالن اجتماعات معاونت بهداشت دانشگاه برگزار گرديد.
در اين جلسه ابتدا مهندس پيري علم ضمن عرض خوش آمد گويي به حاضرين به بيان اهداف برگزاري كارگاه پرداخت، در ادامه مهندس كحاليان كارشناس محترم شركت مكث بين الملل نحوه استفاده صحيح از دستگاه اندازه گيري بار ميكروبي غذا را به صورت تئوري و عملي آموزش داد و اشكالات كارشناسان در رابطه با ساير دستگاه هاي پرتابل را نيز پاسخ دادند. در ادامه مهندس بلقدر كارشناس مسئول برنامه بهداشت مواد غذايي مركز بهداشت استان، به بيان روش هاي كنترل كيفي مواد غذايي و نحوه نمونه برداري از مواد غذايي و چگونگي ثبت و پيگيري نتايج آزمون نمونه هاي مواد غذايي از طريق سامانه جامع مديريت بازرسي مركز سلامت محيط و كار پرداخت.
|