جمعه،07 ارديبهشت 1403 English

معاونت بهداشتي

Lorestan
University of Medical Sciences


   
    • روش سالم سازي سبزيجات
      كد اطلاعيه: 4119
      تاريخ انتشار: ۱۳۹۷/۰۸/۱۲
      تعداد بازديد: 237

      روش سالم سازي سبزيجات

       روش سالم سازي سبزيجات

      براي جلوگيري از مبتلا شدن به انگلها و يا بيماري هاي روده اي حتما سبزيجاتي را كه مي خواهيم بصورت خام مصرف نماييم بايستي به طريق زير سالم سازي نموده و بعد مصرف نماييم.

      مرحله 1-پاكسازي :ابتدا سبزيجات را بخوبي پاك كرده و با اب تميز شستشو مي دهيم تا مواد زائد و گل ولاي ان برطرف گردد.

      مرحله2-انگل زدايي :بعد از پاك سازي سبزيجات يك ظرف 5ليتري را پر از اب كنيد و بعد به ازاي هر ليتر اب 3تا5 قطره مايع ظرفشويي داخل ان بريزيد و هم بزنيد .سپس سبزيجات را داخل كفاب قرار دهيد و بعد از 5دقيقه سبزي را از داخل كفاب خارج كرده و با اب سالم كاملا شستشو دهيدتا تخم انگل ها و باقيمانده مايع ظرفشويي از انها جدا شوند.

      مرحله3-گندزدايي:براي ضدعفوني و از بين بردن ميكروبها يك گرم (نصف قاشق چايخوري )پودر پركلرين 70 درصد را در ظرف 5ليتري پر از اب ريخته كاملا حل كنيد تا محلول گندزدايي كننده بدست ايد سپس سبزي انگل زدايي شده را براي 5دقيقه در اين محلول قرار دهيد تا ميكروبهاي ان از بين بروند.

      اگر پودر پركلرين در دسترس نباشد مي توانيد از هر ماده گندزدايي كننده مجاز ديگري كه در داروخانه ها و مغازه هاوجود دارد طبق دستور عمل عمل مصرف ان استفاده كنيد.

      مرحله 4-شستشو: سبزي ضدعفوني شده را مجددا با اب سالم بشوييد تا باقيمانده كلر از ان جدا شود و سپس مصرف نماييد.

       

      گروه مهندسي بهداشت محيط


       فایل پیوست
       
      raveshe salem sazi sabzijat[1].docx22.97  کيلوبايت



دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي، درماني استان

لرستان

تعداد بازدید: 28543328 آخرین به روزرسانی: 04 ارديبهشت 1403

 مقالات articles  2018  2017  2016  2015  2014 

سئوالات متداول
بيانيه حريم خصوصي
 بيانيه توافق سطح خدمات
راهبرد مشاركت دستگاه
IT
eprints

.

Page created in 0.59970998764038 seconds.
memoryUsage : 5907Kb