صبح روز چهارشنبه 24 بهمن ماه جلسه كميته بهداشت كشاورزي استان با حضور دكتر دريك معاون بهداشت دانشگاه، دكتر ياراحمدي مدير محترم سلامت محيط و كار حوزه معاونت بهداشت، نمايندگان ادارات سازمان جهاد كشاورزي، اداره كل استاندارد استان، سازمان حفاظت محيط زيست، سازمان دامپزشكي ، معاونت غذا و دارو دانشگاه با ميزباني گروه مهندسي بهداشت حرفه اي حوزه معاونت بهداشت در محل سالن جلسات حوزه مديريت معاونت بهداشت برگزار گرديد.
در اين جلسه در ابتدا دستور كار جلسه بررسي همكاري هاي مشترك با هدف بررسي برنامه هاي سلامت كشاورز و سلامت محصول توسط شفيعيان رئيس گروه بهداشت حرفه اي حوزه معاونت بهداشت تشريح شد. سپس معاون بهداشت با بيان اهميت برنامه هاي مشترك و همكاريهاي بين بخشي بر لزوم انجام نظارت مستمر در اين زمينه ها تاكيد نمودند.
در ادامه دكتر موموندي مدير ترويج جهاد كشاورزي اولويت سلامت محصولات كشاورزي درحال حاضر را تامين سلامت8 محصول كشاورزي ابلاغي از وزارت متبوع اعلام نموده و راه اندازي سايت هاي كشاورزي را براي پيشبرد اين امر اعلام كردند.
در پاياناين جلسه مقرر شد جهت افزايش سطح همكاري هاي مشترك، جلسات و نشست هاي كارشناسي در راستاي عملياتي نمودن ارتقاء سلامت 8 محصول كشاورزي و تهيه رسانه هاي آموزشي مشترك همچنين بستر سازي مناسب جهت دفع بهداشتي ظروف نگهداري سموم كشاورزي در اسرع وقت تشكيل و نتايج جلسات كارشناسي عملياتي و جهت اجرا ابلاغ گردد.
|