دكتر محمد علي دريك معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشكي لرستان گفت :
- در صورتي كه از سلامت آب اطمينان نداريد آن را جوشانده و پس از سرد شدن ميل نماييد و يا از آبهاي بسته بندي و بطري شده استفاده كنيد و از مصرف آب چشمههاي غير بهسازي و رودخانهها خودداري كنيد.
- از آب آلوده براي شستن ظرفها، تهيه غذا و يخ استفاده نكنيد.
- از مصرف هر گونه مواد غذايي كه با سيلاب در تماس بوده، خودداري نماييد.
- غذاهاي كنسرو شده را به مدت 20 دقيقه بجوشانيد و سپس مصرف كنيد.
- غذاها را از دسترس حشرات، جوندگان و ديگر حيوانات دور نگه داريد.
- گودالهاي ايجاد شده از سيلاب و ماندابهاي حاصل از آن، محل مناسبي براي رشد حشرات و جوندگان مي باشد، براي كنترل حشرات، آبهاي راكد باقيمانده در اطراف محل زندگيتان را خشك نماييد.
- با توجه به احتمال انتشار عوامل بيماريزا توسط لاشه حيوانات تلف شده، جمع آوري و دفن بهداشتي لاشه حيوانات الزامي است.
- به منظور كنترل حشرات و جوندگان، از ريختن زباله در اطراف محل زندگي خودداري نموده و زباله ها را درون كيسه قرار داده و درب آن را ببنديد.
|