در مورخ 21 ارديبهشت جلسه هماهنگي برنامه سلامت رمضان با حضور مدير يت سلامت محيط وكار، مسئولين گروه بهداشت محيط وحرفه اي وكارشناسان اين مديريت در اتاق مديريت معاون بهداشت برگزار گرديد.
در اين جلسه آقاي دكتر يار احمدي مدير سلامت محيط كار معاونت بهداشت بر تشديد نظارتها بر مراكز تهيه وتوزيع مواد غذايي واماكن عمومي و سامانه هاي آبرساني و بخصوص مراكز واماكن حساس (مراكز تهيه وتوزيع زولبيا وباميه و شيريني هاي سنتي و مراكز طبخ غذا و..) در اين ايام تاكيد نمودند.
در ادامه دستورالعمل برنامه سلامت رمضان توسط مهندس غفوري -كارشناس برنامه مناسبتها ي بهداشت محيط تشريح گرديد.
|