در مورخ 22/2/98جلسه ايي با حضور مدير يت سلامت محيط وكار و رئيس گروه بهداشت محيط وكارشناسان اين مديريت با موضوع هماهنگي برنامه سلامت رمضان برگزار شد.
در اين جلسه آقاي دكتر يار احمدي،برتشديد نظارت هاي بهداشتي بر مراكز واماكن حساس بخصوص مراكز تهيه زولبيا و باميه و شيريني هاي سنتي و همچنين محل هاي طبخ غذا و موكب ها دراين ماه مبارك تاكيد نموده و خاطر نشان كردند كه با متخلفين بهداشتي كه باعث به خطر افتادن سلامت مردم گردند برخورد قانوني بعمل مي آيد و مراكزي كه داراي نقص بهداشتي بحراني باشند در اسرع وقت پلمپ وبه مراجع قضايي معرفي ميگردند.
مهندس ستايش دريكوند ضمن تشكراز زحمات شبانه روزي بازرسين بهداشت محيط در خصوص برنامه سلامت نوروزي و انجام اقدامات بهداشت محيطي مرتبط با سيل اخيردر سراسر استان ، در زمينه بازرسي كيفي از مراكز تهيه وتوزيع موادغذايي واماكن عمومي تاكيد لازم را بعمل آورد.
در ادامه مهندس غفوري -كارشناس برنامه مناسبتهاي بهداشت محيط دستورالعمل مربوطه را تشريح و گزارشي از فعاليتهاي سال گذشته برنامه سلامت رمضان استان و انتظارات در سال جديد را ارا ئه نمود.
|