در راستاي اجراي دستور معاون محترم بهداشت وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشكي كشور در خصوص حذف اقلام آسيب رسان از منوي تغذيه دانشجويان ، جلسه توجيهي آموزشي در اين رابطه با حضور مديريت سلامت محيط و كار، مدير امور دانشجويي معاونت دانشجويي و فرهنگي، رئيس و كارشناسان گروه بهداشت محيط ، رئيس گروه بهبود تغذيه ، كارشناسان گروه مبارزه با بيماري هاي غيرواگير ، كارشناسان تغذيه معاونت هاي درمان و دانشجويي و نماينده معاونت توسعه مديريت و منابع دانشگاه ، صبح امروز در سالن اجتماعات معاونت بهداشتي دانشگاه برگزار شد .
دكتر علي اكبر ياراحمدي مدير محترم سلامت محيط و كار ، پس از عرض خير مقدم ، به بيان اهداف جلسه پرداخت ، سپس فهرست كالاهاي آسيب رسان در سال 1398 توسط مهندس بلقدر كارشناس بهداشت محيط معاونت بهداشتي براي حضار قرائت گرديد .
در پايان ضمن بحث و تبادل نظر در خصوص اقلام آسيب رسان و مسائل بهداشتي مرتبط با محل هاي طبخ و توزيع مواد غذايي دانشجويان و كاركنان ، تصميماتي در اين خصوص اتخاذ شد و جهت اجرا به تصويب حاضرين رسيد .
|