بهداشت كشاورزي مجموعه فرآيندها وفعاليت هاي مرتبطي است كه با شناسايي ، ارزيابي وكنترل عوامل زيان آور محيط كار و انجام مراقبت هاي بهداشتي درماني حافظ سلامت كشاورزان كشور مي باشد .
در راستاي هدف برنامه و به منظور ارتقاء سطح آگاهي مسئولين برنامه بهداشت كشاورزي استان و با توجه به اهميت عوامل زيان آور بيولوژيكي محيط كاردركشاورزي ،كارگاه بهداشت كشاورزي با موضوع بيماري هاي مشترك بين انسان و دام صبح امروز با همكاري گروه مبارزه با بيماري هاي واگيردار در سالن جلسات حوزه معاونت بهداشت دانشگاه برگزار گرديد .
در اين كارگاه آموزشي ابتدا خانم مهندس شفيعيان رئيس گروه بهداشت حرفه اي حوزه معاونت بهداشت بر اهميت پيشگيري از بيماري هاي زئونوز و لزوم افزايش آگاهي دست اندركاران برنامه تاكيد نمود .
سپس آقاي شرفي مسئول برنامه زئونوز استان با تاكيد بر بيماري هاي هاري ، تب مالت و سياه زخم به بيان علمي مطالب مورد نياز پرداخت .
|