سه شنبه،29 اسفند 1402 English

معاونت بهداشتي

Lorestan
University of Medical Sciences


   
    • برگزاري كارگاه آموزشي
      كد خبر: 18205
      تاريخ انتشار: ۱۳۹۸/۱۰/۱۰
      تعداد بازديد: 201

      كارگاه آموزشي ساماندهي مراكز توليد و عرضه فرآورده هاي لبني صنفي ، خودروها و كيوسك هاي عرضه مواد غذايي برگزار شد

      در راستاي برگزاري كارگاه آموزشي ساماندهي مراكز توليد و عرضه فرآورده هاي لبني صنفي ، خودروها و كيوسك هاي عرضه مواد غذايي در استان لرستان ، اين كارگاه آموزشي صبح امروز  با حضور مدير سلامت محيط و كار ، رئيس و كارشناسان گروه مهندسي بهداشت محيط مركز بهداشت استان ، رئيس و كارشناسان بهداشت محيط ستاد و مربيان بهداشت محيط آموزش بهورزي شبكه هاي بهداشت و درمان سراسر استان در سالن اجتماعات معاونت بهداشت دانشگاه برگزار گرديد .

      در اين كارگاه آموزشي ، دكتر علي اكبر ياراحمدي مدير سلامت محيط و كار معاونت بهداشت دانشگاه  ضمن عرض خيرمقدم به مدعوين ، به بيان اهداف كارگاه و اهميت موضوع پرداخته و بر ساماندهي مراكز و اماكن بين راهي كه مورد تأكيد ويژه رئيس محترم دانشگاه و معاون محترم بهداشتي استان مي باشد ، تأكيد مجدد نمودند .

      در ادامه ي برگزاري اين كارگاه ، مهندس عيسي بلقدر كارشناس برنامه به بيان وظايف ادارات ذيربط و بازرسان بهداشت محيط در رابطه با ساماندهي واحدهاي مذكور مطابق دستورالعمل ها و اسناد بالادستي از مركز سلامت محيط و كار پرداخت .

      در پايان ، مهندس ستايش دريكوند رئيس گروه بهداشت محيط استان ، در خصوص اهميت ساماندهي مراكز توليد و عرضه فرآورده هاي لبني صنفي ، خودروها و كيوسك هاي عرضه مواد غذايي و همچنين بر بازرسي و ارتقاء وضعيت بهداشتي مراكز و اماكن بين راهي به صورت ويژه تأكيد نموده و به سوالات حضار پاسخ داد .

      ارسال به فيسبوك   ارسال به دنباله   ارسال به بالاترين   ارسال به كلوب



دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي، درماني استان

لرستان

تعداد بازدید: 28543248 آخرین به روزرسانی: 29 اسفند 1402

 مقالات articles  2018  2017  2016  2015  2014 

سئوالات متداول
بيانيه حريم خصوصي
 بيانيه توافق سطح خدمات
راهبرد مشاركت دستگاه
IT
eprints

.

Page created in 0.57214879989624 seconds.
memoryUsage : 7095Kb