در راستاي برگزاري كارگاه آموزشي ساماندهي مراكز توليد و عرضه فرآورده هاي لبني صنفي ، خودروها و كيوسك هاي عرضه مواد غذايي در استان لرستان ، اين كارگاه آموزشي صبح امروز با حضور مدير سلامت محيط و كار ، رئيس و كارشناسان گروه مهندسي بهداشت محيط مركز بهداشت استان ، رئيس و كارشناسان بهداشت محيط ستاد و مربيان بهداشت محيط آموزش بهورزي شبكه هاي بهداشت و درمان سراسر استان در سالن اجتماعات معاونت بهداشت دانشگاه برگزار گرديد .
در اين كارگاه آموزشي ، دكتر علي اكبر ياراحمدي مدير سلامت محيط و كار معاونت بهداشت دانشگاه ضمن عرض خيرمقدم به مدعوين ، به بيان اهداف كارگاه و اهميت موضوع پرداخته و بر ساماندهي مراكز و اماكن بين راهي كه مورد تأكيد ويژه رئيس محترم دانشگاه و معاون محترم بهداشتي استان مي باشد ، تأكيد مجدد نمودند .
در ادامه ي برگزاري اين كارگاه ، مهندس عيسي بلقدر كارشناس برنامه به بيان وظايف ادارات ذيربط و بازرسان بهداشت محيط در رابطه با ساماندهي واحدهاي مذكور مطابق دستورالعمل ها و اسناد بالادستي از مركز سلامت محيط و كار پرداخت .
در پايان ، مهندس ستايش دريكوند رئيس گروه بهداشت محيط استان ، در خصوص اهميت ساماندهي مراكز توليد و عرضه فرآورده هاي لبني صنفي ، خودروها و كيوسك هاي عرضه مواد غذايي و همچنين بر بازرسي و ارتقاء وضعيت بهداشتي مراكز و اماكن بين راهي به صورت ويژه تأكيد نموده و به سوالات حضار پاسخ داد .
|