جمعه،10 فروردين 1403 English

معاونت بهداشتي

Lorestan
University of Medical Sciences


   
    • كارگاه آموزشي كنترل نمك هاي خوراكي در سطح عرضه برگزار شد
      كد خبر: 3996
      تاريخ انتشار: ۱۳۹۰/۰۹/۰۷
      تعداد بازديد: 727
      كارگاه آموزشي كنترل نمك هاي خوراكي در سطح عرضه برگزار شد

      كارگاه آموزشي كنترل نمك هاي خوراكي در سطح عرضه برگزار شد

       

       

                                                       

      به گزارش روابط عمومي معاونت ، اميد علي پاپي معاون بهداشتي و رئيس مركز بهداشت استان گفت : در اين كارگاه يك روزه كه توسط گروه تخصصي بهداشت محيط  برگزار شد . موضوعاتي مانند مرور دستوالعمل كشوري IDD ، نمونه برداري نمك ، اهميت تغذيه سالم در رشد جسمي و ذهني و اهميت تصفيه و يد دار كردن نمك هاي خوراكي آموزش داده شد.

       

       

      معاون بهداشتي هدف از اين كارگاه را توانمد كردن كارشناسان  بهداشت و محيط شبكه هاي بهداشت و درمان شهرستان برشمرد و اضافه نمود در اين كارگاه ، دكتر مرداني عضو هيت علمي دانشگاه علوم پزشكي و متخصص تغذيه و هم چنين مهندس هدايتي كارشناس آزمايشگاه و مواد غذايي و مهندس باقري كارشناس بهداشت محيط امر آموزش را بر عهده داشتن.

       

       

       

      ارسال به فيسبوك   ارسال به دنباله   ارسال به بالاترين   ارسال به كلوب



دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي، درماني استان

لرستان

تعداد بازدید: 28543263 آخرین به روزرسانی: 08 فروردين 1403

 مقالات articles  2018  2017  2016  2015  2014 

سئوالات متداول
بيانيه حريم خصوصي
 بيانيه توافق سطح خدمات
راهبرد مشاركت دستگاه
IT
eprints

.

Page created in 0.73248910903931 seconds.
memoryUsage : 6854Kb