به گزارش روابط عمومي معاونت ، اميد علي پاپي معاون بهداشتي و رئيس مركز بهداشت استان گفت : در اين كارگاه يك روزه كه توسط گروه تخصصي بهداشت محيط برگزار شد . موضوعاتي مانند مرور دستوالعمل كشوري IDD ، نمونه برداري نمك ، اهميت تغذيه سالم در رشد جسمي و ذهني و اهميت تصفيه و يد دار كردن نمك هاي خوراكي آموزش داده شد.
معاون بهداشتي هدف از اين كارگاه را توانمد كردن كارشناسان بهداشت و محيط شبكه هاي بهداشت و درمان شهرستان برشمرد و اضافه نمود در اين كارگاه ، دكتر مرداني عضو هيت علمي دانشگاه علوم پزشكي و متخصص تغذيه و هم چنين مهندس هدايتي كارشناس آزمايشگاه و مواد غذايي و مهندس باقري كارشناس بهداشت محيط امر آموزش را بر عهده داشتن.
|