جلسه ي اول كميته ارتقا وضعيت بهداشتي مراكز تهيه و عرضه ي فرآورده هاي لبني صنفي برگزار شد. به گزارش روابط عمومي معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشكي لرستان، در راستاي ارتقاء وضعيت بهداشتي مراكز توليد و عرضه فرآورده هاي لبني صنفي، جلسه اي با حضور مدير سلامت محيط وكار، رئيس و كارشناسان گروه بهداشت محيط معاونت بهداشتي و نمايندگان ادارات ذيربط استان برگزار شد.
در اين نشست ستايش ديركوند رئيس گروه بهداشت محيط استان، در خصوص اهميت ارتقاء وضعيت بهداشتي مراكز توليد و عرضه فرآورده هاي لبني صنفي مطالبي را ارائه كرد.
همچنين مهندس عيسي بلقدر كارشناس برنامه به بيان وظايف ادارات ذيربط و بازرسان بهداشت محيط در رابطه با ساماندهي واحدهاي مذكور مطابق دستورالعمل ها و اسناد بالادستي از مركز سلامت محيط و كار پرداخت.
نمايندگان ادارات حاضر در جلسه نيز به ترتيب در خصوص وظايف خود و نحوه همكاري در اين خصوص مباحثي را ارائه كردند.
در پايان، مقرر شد اداره كل دامپزشكي ليست مراكز جمع آوري شير داراي پروانه بهره برداري را در اختيار معاونت بهداشتي قرار دهد و طي گشت مشترك با نمايندگان ادارات دستگاه هاي مختلف از مراكز توليد و عرضه فرآورده هاي لبني صنفي بازرسي بعمل آمده و نسبت به اعمال مقررات در خصوص متخلفين، اقدامات لازم انجام شود.
در اين جلسه نمايندگاني از ادارات صمت، جهادكشاورزي، دامپزشكي، معاونت غذا و دارو دانشگاه، پليس نظارت بر اماكن عمومي نيروي انتظامي و اتاق اصناف حضور داشتند.
|