شنبه،08 ارديبهشت 1403 English

معاونت بهداشتي

Lorestan
University of Medical Sciences


   
    • برگزاري كميته ارتقاء وضعيت بهداشتي مراكز توليد و عرضه فرآورده¬هاي لبني صنفي
      كد خبر: 22634
      تاريخ انتشار: ۱۴۰۰/۱۰/۲۱
      تعداد بازديد: 121

      برگزاري كميته ارتقاء وضعيت بهداشتي مراكز توليد و عرضه فرآورده¬هاي لبني صنفي


      جلسه ي اول كميته ارتقا وضعيت بهداشتي مراكز تهيه و عرضه ي فرآورده هاي لبني صنفي برگزار شد. به گزارش روابط عمومي معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشكي لرستان، در راستاي ارتقاء وضعيت بهداشتي مراكز توليد و عرضه فرآورده هاي لبني صنفي، جلسه اي با حضور مدير سلامت محيط وكار، رئيس و كارشناسان گروه بهداشت محيط معاونت بهداشتي و نمايندگان ادارات ذيربط استان برگزار شد.

      در اين نشست ستايش ديركوند رئيس گروه بهداشت محيط استان، در خصوص اهميت ارتقاء وضعيت بهداشتي مراكز توليد و عرضه فرآورده هاي لبني صنفي مطالبي را ارائه كرد.

      همچنين مهندس عيسي بلقدر كارشناس برنامه به بيان وظايف ادارات ذيربط و بازرسان بهداشت محيط در رابطه با ساماندهي واحدهاي مذكور مطابق دستورالعمل ها و اسناد بالادستي از مركز سلامت محيط و كار پرداخت.

      نمايندگان ادارات حاضر در جلسه نيز به ترتيب در خصوص وظايف خود و نحوه همكاري در اين خصوص مباحثي را ارائه كردند.

      در پايان، مقرر شد اداره كل دامپزشكي ليست مراكز جمع آوري شير داراي پروانه بهره برداري را در اختيار معاونت بهداشتي قرار دهد و طي گشت مشترك با نمايندگان ادارات دستگاه هاي مختلف از مراكز توليد و عرضه فرآورده هاي لبني صنفي بازرسي بعمل آمده و نسبت به اعمال مقررات در خصوص متخلفين، اقدامات لازم انجام شود.

      در اين جلسه نمايندگاني از ادارات صمت، جهادكشاورزي، دامپزشكي، معاونت غذا و دارو دانشگاه، پليس نظارت بر اماكن عمومي نيروي انتظامي و اتاق اصناف حضور داشتند.

       

      ارسال به فيسبوك   ارسال به دنباله   ارسال به بالاترين   ارسال به كلوب



دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي، درماني استان

لرستان

تعداد بازدید: 28543336 آخرین به روزرسانی: 04 ارديبهشت 1403

 مقالات articles  2018  2017  2016  2015  2014 

سئوالات متداول
بيانيه حريم خصوصي
 بيانيه توافق سطح خدمات
راهبرد مشاركت دستگاه
IT
eprints

.

Page created in 2.6059148311615 seconds.
memoryUsage : 6977Kb