به گزارش روابط عمومي معاونت بهداشتي ، اميد علي پاپي معاون بهداشتي و رئيس مركز بهداشت استان در جلسه برنامه سلامت نوروزي كه در سالن اجتماعات معاونت بهداشتي برگزار شد ، گفت : هر ساله با نزديك شدن ايام تعطيلات نوروزي فعاليت برخي از مراكز تهيه ، توزيع ، عرضه و فروش مواد غذايي من جمله فروشگاههاي آجيل و خشكبار ، شيريني ، ميوه و تره بار و اماكن اقامتي تفريحي من جمله هتل ها ، مهمانپذيرها ، پارك ها ، زيارتگاهها ، رستوران ها و اماكن بين راهي ، سرويس هاي بهداشتي در سطح شهر و در كنار جاده ها به شدت افزايش مي يابند كه مسئوليت تامين شرايط بهداشتي در راستاي حفظ و ارتقاي سطح سلامت شهروندان و مسافران نوروزي و پيشگيري از برور اپيدمي هاي منتقله از آب و غذا در اين ايام بر عهده مجموعه معاونت بهداشتي دانشگاه هاي علوم پزشكي سراسر كشور مي باشد.
اين مقام مسئول در ادامه تصريح كرد هدف كلي اين برنامه حفظ و ارتقاي سطح سلامت شهروندان و مسافران نوروزي در ايام تعطيلات است كه به دنبال آن ما اهداف اختصاصي تري را هم پيگيري مي كنيم.
معاون بهداشتي و رئيس مركز بهداشت استان در خصوص اهداف اختصاصي اين برنامه گفت : افزايش نظارت و بازرسي هاي بهداشتي از مراكز تهيه ، توزيع ، عرضه و فروش مواد غذايي مورد نظر به ميزان يك بار در كل مدت زمان اجراي برنامه مي باشد. از ديگر اقدامات اختصاصي اين طرح نمونه برداري از مواد غذايي حساس مراكز تهيه ، توزيع ، عرضه و فروش مواد غذايي مي باشد
اميد علي پاپي معاون بهداشتي و رئيس مركز بهداشت استان به زمان اين طرح اشاره كرد و افزود اين طرح از تاريخ اول اسفندماه سال جاري تا پانزدهم فروردين سال نود و يك در سراسر استان اجرا مي شود.
|